Proiect Social

Salvează școala din Lădăuți cu un singur click

Fără extra-costuri, doar cu extra-mulțumiri. Împreună reabilităm școala din Lădăuți.
Cumpără cu livrare pe OLX și dă-ne o mână de ajutor din confortul de acasă!

Hai să mișcăm împreună lumea spre mai bine, fără să ne mișcăm deloc

Școala din Lădăuți are nevoie de reparații și modernizări ca să poată primi înapoi elevii din comună. Noi, la OLX, credem că printr-un minim efort putem ajunge la rezultate spectaculoase. De asta am ales să ne implicăm în reabilitarea școlii din Lădăuți cu ajutorul comunității noastre.

Orice ai vrea să comanzi de pe OLX, comandă cu livrare și pentru fiecare livrare primită, livrăm către școala din Lădăuți materiale pentru renovarea necesară. Simplu, nu? Stai comod și ajuți.

Începuturile școlii din Lădăuți sunt marcate în jurul anului 1900 care cuprindea învățământul primar ce funcționa într-o casă particulară.

În clădirea școlii au funcționat pe rând, magazinul din sat și căminul cultural. Din păcate, școala are nevoie de renovări serioase pentru a putea primi din nou copiii în condiții sigure și moderne. Vrem să ajutăm școala să continue să asigure șanse egale de educație și formare a elevilor. 

Comandă orice îți dorești de pe OLX cu livrare, iar fiecare produs livrat la ușă se transformă în materiale de renovare livrate către școala din Lădăuți. 

Împreună putem mișca lumea spre mai bine fără să ne mișcăm.

Cum comanzi cu livrare

8 6 5 0 0
truck@2x

livrări au contribuit

La parchet nou pentru școala din Lădăuți

8 6 5 0 0
truck@2x
livrări au
contribuit
LA parchet nou pentru
școala din Lădăuți