Întrebări frecvente - program beneficii prin Livrare OLX

Campania este disponibilă utilizatorilor OLX care cumpăra produse publicate în categoriile Modă și frumusețe și/sau Mama și copilul, folosind serviciul “Livrare prin OLX”

Dacă ai găsit un produs care te interesează, publicat in categoriile Modă și frumusețe și/sau Mama și copilul, tot ce trebuie sa faci este sa il cumperi folosind serviciul “Livrare prin OLX”,  apăsând butonul “Cumpără cu livrare” de pe pagina produsului.  Atunci când folosești serviciul “Livrare prin OLX” ai costuri de livrare începând de la doar 9.98 RON TVA inclus oriunde in țară și poți să cumperi produse de oriunde din Romania nu doar din localitatea în care te afli. Totul sigur și comod pentru că plătești produsul în numerar sau cu cardul, direct la curier, doar după ce ai inspectat conținutul pachetului. După ce ai acceptat coletul, în luna următoare primirii lui, îți returnăm 0.25% din valoarea produsului sub forma de Puncte Pago.

Primești la începutul lunii 0.25% înapoi din valoarea produselor comandate in categoriile Modă și frumusețe și/sau Mama și copilul, sub forma de Puncte Pago, pentru toate tranzacțiile cu succes efectuate in luna anterioara. O tranzacție cu succes înseamnă că produsul a ajuns la tine și valoarea acestuia a fost colectata de către curier.

Primești Punctele Pago cadou la începutul lunii, în primele 10 zile, pentru toate tranzacțiile pentru care ai fost eligibil în luna anterioară.

Detalii complete despre punctele Pago găsești aici. Dar pe scurt cu Punctele Pago poți plăti toate facturile de utilități, gestionezi conturile a peste 380+ furnizori, primești notificări pentru facturile scadente, ai istoricul plăților tot timpul la îndemână, totul in aplicația Pago.

Poți utiliza punctele direct din aplicația Pago. Dacă ai deja un cont Pago înregistrat cu aceeași adresă de email ca cea folosită pentru contul OLX, Punctele Pago vor fi alocate acestuia. În cazul în care adresa de email nu este asociată cu un cont Pago, se va crea un cont inactiv, iar instrucțiunile de activare vor fi transmise prin email asociat contului OLX. Cumpărătorii pot decide în termen de 12 luni să își creeze un cont în aplicația Pago pentru a beneficia de recompensele acordate.

Punctele Pago alocate vor avea o valabilitate de 6 luni de la data la care sunt disponibile în contul din aplicația Pago.

Recompensele se acordă în decursul primelor zece zile din fiecare lună, pentru activitatea din luna precedentă. Veți primi o notificare prin e-mail și push atunci când vi se acordă recompensa. De asemenea nu uitați că pentru a primi recompensa tranzacția trebuie să se fi desfășurat cu succes (ați acceptat coletul cu produsul comandat și l-ați achitat la curier) și produsul comparat trebuie sa fi fost listat in una dintre categoriile Modă și frumusețe și/sau Mama și copilul.