RETUR
FĂRĂ GRIJI!

Ce înseamnă serviciul de retur?

Confirmarea vânzătorului

Acesta este un serviciu pe care l-am creat din dorința de a te spijini în procesul de returnare a unui articol cumpărat de pe OLX. Ține cont că este foarte important să contactezi mai întâi vânzătorul și să discutați dacă este dispus să primească articolul înapoi.

Simplu, sigur și rapid

Dacă tu și vânzătorul sunteți de acord cu returnarea, atunci poți crea o cerere de retur așa cum te-am obișnuit în OLX: mai simplu, mai sigur și mai rapid.

Prețuri preferențiale pentru utilizatorii OLX

Un retur prin platforma pusă la dispozitie de OLX iți ofera același preț de expediere ca și comanda inițială, adică preț de la 9.98 lei.

Mai simplu, mai sigur, mai rapid

Cum funcționează serviciul de retur?

Pasul 1

Primul pas este să vă puneți de acord cu vânzătorul cu privire la returnare. În caz contrar riscați ca acesta să refuze primirea comenzii înapoi.

Pasul 2

Poți începe călătoria de returnare aici . Pentru a iniția returul, vei avea nevoie de numărul AWB al expedierii originale și pentru un nivel suplimentar de securitate ți se va solicita să introduci ultimele 4 cifre ale numărului de telefon pe care l-ai folosit la livrare.

Pasul 3

În continuare, va trebui să selectezi cine va plăti pentru retur, în funcție de ce ai stabilit cu vânzătorul. Este important să menționezi cine va acoperi taxa de returnare și cum dorești să primești banii înapoi – bani în plic sau transfer bancar.

Pasul 4

După trimiterea returului, tu și vânzătorul veți primi o notificare prin e-mail cu toate detaliile necesare.

Nu mai ai nelămuriri?

Aveți nevoie de mai mult ajutor?

Consultați întrebările noastre frecvente.