Întrebări frecvente - program beneficii prin Livrare OLX

Ambele campanii sunt disponibile utilizatorilor OLX care publică anunțuri în categoriile Modă și frumusețe și/sau Mama și copilul.
Dacă ai publicat deja anunțuri în una dintre categoriile Moda și frumusețe sau Mama și copilul trebuie sa te asiguri ca ai activat și serviciul Livrare prin OLX. Acesta este 100% gratuit pentru tine ca vânzător și te ajuta să iți vinzi mai repede, mai simplu și mai rapid produsele în toată țara, nu doar local. Primești banii încasați de curieri pentru produs în numerar sau direct în contul bancar. Te vom notifica atunci când primești o comandă și o poți confirma din contul tău de pe laptop, PC sau chiar și din aplicații.
Primești câte un Punct Bonus pentru fiecare a doua tranzacție efectuată cu succes într-o lună calendaristică. O tranzacție cu succes înseamnă că produsul tău a ajuns la cumpărător și valoarea acestuia a fost colectata de la el de către curier. În plus, dacă ești utilizator nou, te recompensăm cu 50 de Puncte Bonus , o singură dată, atunci când ai publicat al zecelea anunț în categoriile eligible, pentru care ai activat și serviciul Livrare prin OLX. Grabește-te totuși, utilizatorii noi sunt eligibili pentru aceasta recompensa numai in primele 90 de zile de la deschiderea contului.
Primești Puncte Bonus cadou la începutul lunii pentru toate criteriile pentru care ai fost eligibil în luna anterioară.
Punctele sau creditele bonus sunt încărcate în portofelul tău electronic OLX Wallet. Acestea au o valabilitate de 30 de zile. Îți poți verifica portofelul electronic OLX Wallet în Contul OLX. Valoarea unui Credit sau Punct bonus este de 1 Euro și acesta poate fi folosit pentru promovarea anunțurilor tale, astfel încât să ajungi la mai mulți potențiali cumpărători și să vinzi mai rapid.
Recompensa este 1 punct bonus pentru fiecare 2 tranzacții. Ai fost eligibil de 4 ori pentru a beneficia de recompensă (de 4 ori pentru 2 tranzacții) așa că ai primit 4 puncte bonus.
Tranzacțiile cu succes din luna precedentă sunt incluse în calculul recompensei programului de fidelitate. O tranzacție are succes dacă produsul a fost livrat prin serviciul Livrare prin OLX și contravaloarea acestuia a fost colectată de la cumparator. Pot exista mai multe motive pentru care o tranzacție nu a fost contorizată. Una dintre comenzile tale a fost livrată în această lună (deoarece comanda pentru aceasta a fost trimisă la sfârșitul lunii precedente) și va fi luată în considerare pentru recompensa de luna viitoare. Sau puteți sa aveți o comandă nelivrată care v-a fost returnată. Sau este posibil ca tranzacția să se fi produs pentru un produs listat într-o categorie care nu este eligibilă pentru acordarea de recompense.
Recompensele se acordă în decursul primelor zece zile din fiecare luna, pentru activitatea din luna precedentă. Veți primi o notificare prin e-mail și push atunci când vi se acordă recompensa. De asemenea, dacă nu ați făcut-o deja vă puteți verifica portofelul electronic OLX Wallet, referitor la alocarea Punctelor Bonus.
Pot exista o serie de motive pentru care acest lucru nu s-a întâmplat. Recompensa în valoare de 50 de Puncte Bonus este acordată numai pentru anunțuri noi. Este posibil ca unele dintre anunțurile pe care le-ați publicat nu erau noi, ci mai vechi, reactivate. Sau este posibil să nu o fi primit pentru ca recompensa este disponibilă numai pentru conturi noi, create după 1 iulie 2023 și numai dacă îndeplinesc condițiile pentru acordare (publicarea a minim 10 anunțuri noi) în primele 90 de zile de la crearea contului. Este posibil și să fi primit deja recompensa o dată, într-o lună anterioară.. Această recompensă este oferită o singură dată pentru fiecare cont după ce utilizatorul își publică al zecelea anunț nou. Nu în ultimul rând este posibil ca unele dintre anunțurile tale să nu fi avut activă funcția Livrare prin OLX.